In Nederland staan veel verschillende soorten kelders, ook bij u in Amsterdam. Dat komt omdat door de jaren heen kelderbouw zich heeft blijven ontwikkelen, waardoor een grote diversiteit is ontstaan aan kelders.

Geen lekkageprobleem, natte of vochtige kelder is gelijkwaardig aan andere probleemobjecten, daarom is voor de beeldvorming van uw situatie een deskundig onderzoek meestal noodzakelijk. Wij adviseren voorafgaand een inspectie te laten uitvoeren, naar het water wat uit de keldermuur komt, door onze lekkage expert met jaren lange ervaring, ondersteunend met inzet van meetapparatuur en overige detectiemogelijkheden.

Na duidelijk inzicht te hebben verkregen van de Lekkage- en of vochtproblematiek binnen uw kelder en of souterrain kan op juiste wijze richting worden gegeven naar de oplossing, waarbij structurele of incidentele randoorzaken zullen worden uitgesloten. De door ons voorgeschreven adviezen binnen een compleet uitgewerkt adviesrapport zijn altijd 100% oplossingsgericht en geven inzicht naar de geadviseerde toepassing, materiaalverbruik en de kosten.

Water uit de keldermuur in uw woning - Amsterdam?

Laat u door ons adviseren en maak een afspraak. Klik hier.