IS SCHIMMEL SCHADELIJK?

Voor de meeste mensen zijn schimmelsporen in de lucht onschadelijk binnen normale hoeveelheden, behoudens voor jongeren, ouderen, astmapatiënten, mensen met allergieën, hartproblemen en of ademhalingsproblemen. Voor deze mensen vormen schimmelsporen in de lucht wel een gevaar en zeker bij abnormale hoeveelheden. De schadelijke effecten kunnen zijn; niezen, irritatie van de huid, tranende ogen, huiduitslag, zere keel en vermoeidheid.

KIES VOOR EEN GEZOND LEEFMILIEU, GEEF SCHIMMEL GEEN KANS!!

Schimmelplekken, schimmelsporen, schimmelgeur, schimmelplekken op de muren binnen uw woning? Voor uw woning in Den Haag adviseren wij ook voorafgaand een inspectie te laten uitvoeren door onze expert met jaren lange ervaring, ondersteunend met inzet van meetapparatuur. Na het inzichtelijk maken van de schimmelproblematiek kan op juiste wijze richting worden gegeven naar het plan van aanpak, waarbij structurele of incidentele randoorzaken zullen worden uitgesloten. De door ons voorgeschreven adviezen binnen een uitgebreid plan van aanpak zijn altijd 100% oplossingsgericht en schimmelvrij, tevens een duidelijk inzicht naar de geadviseerde toepassingen, materialen en kosten.

Wij geven tevens ventilatieadvies op maat o.a. ter voorkoming van vochtoverlast / schimmelgroei wat de persoonlijke gezondheid zou kunnen schaden. Het voorkomen en of weren van overtollig vocht bespaard meestal ook op energiekosten.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?

Ook voor u in Den Haag, informeer naar de mogelijkheden
bij CMG Vochtinspecties en klik hier.