Wij adviseren voorafgaand een inspectie te laten uitvoeren door onze vochtexpert met jaren lange ervaring, ondersteunend met inzet van meetapparatuur en overige detectiemogelijkheden. Na het inzichtelijk maken van de problematiek kan op juiste wijze richting worden gegeven naar het plan van aanpak. De door ons voorgeschreven adviezen binnen een compleet uitgewerkt adviesrapport zijn altijd oplossingsgericht en geven inzicht naar de geadviseerde toepassing, materiaalverbruik en de kosten.

Tevens geven wij ventilatieadvies ter beperking van vochtoverlast/schimmelgroei wat de persoonlijke gezondheid zou kunnen schaden. Het voorkomen en of weren van overtollig vocht bespaard meestal ook op energiekosten.

Vocht & en lekkage bestrijding

Aangezien er geen universele oplossing voor vochtproblemen en lekkages bestaan, is het verstandig om eerst de problematiek inzichtelijk te maken. Dit wordt gedaan middels een deskundige inspectie te plaatse. Wij beschikken over alle bedenkbare hulpmiddelen en hebben de nodige ervaring, om de oorzaak van het probleem te lokaliseren. Nadat de exacte oorzaak van het vocht of lekkage probleem bekend is, kan het advies en plan van aanpak worden bepaald.

De kosten voor het maken van een adviesrapport, inclusief deskundige inspectie ter plaatse zijn op aanvraag te verkrijgen.

Ervaart u problemen met condensatie tegen uw glas?

Laat u door ons adviseren en maak een afspraak. Klik hier