Overtollig vocht in de meeste industriële ruimtes is niet wenselijk en kan daarbij schadelijk zijn voor de levensduur van machines of voor opslag van bedrijfsgoederen. Ook spelen milieu aspecten een rol binnen garagebedrijven waarbij schadelijke vloeistoffen via de vloer in het grondwater terecht kunnen komen. Bij steekproeven vanuit het rijk kunnen garagebedrijven zomaar worden gesloten als vloeren niet voldoen aan dichte eisen. Ook voor keukens binnen horecagelegenheden worden hoge eisen gesteld aan hygiëne waarbij vloeren een volledig dicht oppervlakte moeten hebben zodat voedselresten niet ergens langs randen of richels kunnen blijven liggen. De kleinste scheurtjes in vloeren kunnen al bronnen zijn tot het ontwikkelen van schadelijke bacteriën.

Mocht uw bedrijfsproces worden gestagneerd door vochtproblemen kunt u ons raadplegen en zullen wij desgewenst de ruimte(s) inspecteren en u op maat adviseren voor de beste oplossing tegen overtollig vocht.

Wij zijn VCA gecertificeerd en hebben ervaring met veiligheidstrainingen welke aansluiten op de betreffende werklocatie.

Voldoen uw vloeren nog aan vloeistofdichte eisen?

Laat u door ons adviseren en maak een afspraak. Klik hier